beginpagina


inge reincarnatus
muziekboeken

In de afgelopen jaren heb ik een aantal muziekboeken geschreven (klik op de titel voor de voorkant en inhoudsopgave van de boeken):

  • Christmas Dream: 10 kerstliederen, op mijn eigen, romantische wijze bewerkt voor viool en piano. Een aantal is ook te zingen. (prijs: 17 euro excl. BTW)
  • Christmas Dream in duet: 84 wereldwijd bekende kerstliedjes, in makkelijke bewerking voor 2 violen. Opgevrolijkt met kerstplaatjes. (prijs: 20 euro excl. BTW)
  • Klassieken die je wilt spelen: 85 beroemde klassieke werken, in makkelijke bewerking voor 2 violen. Erin opgenomen is een lijst met geboorte- en sterfdata van de componisten, evenals een bladzijde met wist-je-dat... en afbeeldingen van componisten. (prijs: 20 euro excl. BTW)
  • Daydream: 13 pianostukken, originele composities. Licht romantisch met een gemiddelde moeilijkheidsgraad. (prijs: 15 euro excl. BTW)
  • Leaves: 13 originele pianostukken, licht romantisch met de sfeer van filmmuziek. Na ieder stuk is er een Engels gedicht wat betrekking heeft op de titel, gevolgd door een mooie afbeelding. (prijs: 20 euro excl. BTW)

Wilt u een of meer van deze boeken kopen, stuur me dan een mail met vermelding van uw naam, volledig adres en boektitel(s).

 

Bel of mail me om meer informatie of voor een afspraak voor een proefles te maken.
Telefoon:
E-mail:
+31 (0)43-3255092 of +31 (0)6-28557927